Fietsvakanties Zuid Europa

Fietsvakanties in Zuid Europa: Wil je de wereld op een actieve, verrassende manier ontdekken? Kies dan voor één van de fietsvakanties van Travel2Sports.
Fietsvakantie Zuid Europa is geschikt voor iedereen, voor elk niveau en alle leeftijden! Bekijk het aanbod.
Travel2Sports heeft voor u bijzondere fietsvakanties samengesteld op de prachtigste plekjes in Zuid Europa. Bij ons kies je altijd voor een onvergetelijke fietsreis, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Van vluchten en vervoer, tot verblijf en gedetailleerde fietsroutes.

Travel2Sports biedt zowel individuele fietsvakanties aan die een grote vrijheid bieden aan de reiziger met duidelijke en uitgebreide wegbeschrijvingen en reisprogramma’s - als georganiseerde fietsreizen met professionele begeleiding.
Wat u ook kiest, u verblijft uitstekende hotels geselecteerd op basis van jarenlange ervaring. met een hoge graad van toegankelijkheid en kwaliteit.

Tenerife

Tenerife is één van de meest populaire en idyllische eilanden om te fietsen. Wij bieden verschillende parcours aan van verschillende niveaus. Het parcours is overwegend bergachtig maar de stijgingspercentages schommelen tussen 3% en de 8% en zijn haalbaar voor iedere getrainde fietser.

Lanzarote

Fietsvakantie Lanzarote: Lanzarote is één van de meest populaire en interessante eilanden om te fietsen. Bekijk hier onze pakketten voor Lanzarote 2018

 

Lanzarote fietsvakanties

Mallorca

Fietsvakantie Mallorca: Met zijn overvloed aan vlakke wegen en zijn uitdagende bergbeklimmingen is Mallorca één van de meest populaire fietsbestemmingen. Meer dan 100.000 fietsers zijn het met ons eens! Mallorca is één van de meest populaire en idyllische eilanden om te fietsen.

 

Girona

Fietsvakantie Girona, één van onze eigen favorieten! We hebben zoals altijd nieuwe Cannondale fietsen en een team van enthousiaste medewerkers klaar staan om jullie een fantastische fietsvakantie te bezorgen.

 

Gran Canaria

Fietsvakantie Gran Canaria, één van onze eigen favorieten! We hebben twee pakketten voor u klaar en een team van enthousiaste medewerkers om jullie een fantastische fietsvakantie te bezorgen.