Incentives

 

INCENTIVES NAAR SPORTWEDSTRIJDEN !

Voetbal, Wielrennen, Formule 1, Basketbal... kunnen deze sporten voor uw organisatie van toegevoegde waarde zijn? Wij zijn er zeker van! Het stimuleren van medewerkers en het onderhouden van relaties zijn belangrijke onderdelen van de bedrijfsstrategie. Deze extra stimulans wordt vaak vertaald in een 'incentive'.

Een live-sportevenement zal lang in het geheugen gegrift blijven staan. Afhankelijk van diverse factoren zoals de samenstelling van de groep, de bestemming of eventuele doelstellingen die moeten worden behaald, wordt in overleg een passend arrangement samengesteld. Als specialist voor reizen naar sportwedstrijden denken wij met u mee en nemen u het werk uit handen.

Travel2Sports biedt u de mogelijkheid om op verschillende niveau's sportwedstrijden te bezoeken.
Van een bezoek aan de wedstrijd met gereserveerde zitplaats tot het reserveren van VIP plaatsen, of een ontvangstruimte/vergaderruimte voor grotere groepen. Alle mogelijkheden zijn op "corporate" niveau en zullen zeker aan uw verwachtingen voldoen.

Naast het bezoek aan het sportevenement zijn er volop mogelijkheden om een tailormade arrangement voor u samen te stellen; vliegtickets in verschillende klassen, uitstekende hotelaccommodatie en een limo-service voor het transport?

Wij zorgen dat uw wensen voor de incentive tot in de puntjes verzorgd worden. Extra's zoals metrotickets, diners, musicals... kunnen eveneens door ons verzorgd worden.

Voor alle info, neem contact op met Wesley Swinnen, via wesley@travel2sports.be