Mountainbike Mallorca

Mountainbike Mallorca: Met zijn overvloed aan vlakke wegen en zijn uitdagende bergbeklimmingen is Mallorca één van de meest populaire MTB bestemmingen. Mountainbiken in Mallorca is het ontdekken van afgelegen stranden, heuveltoppen met een prachtig uitzicht, wilde dieren in hun natuurlijke omgeving en rijden door de kleurrijke bloemenvelden in het voorjaar.

 

Mallorca heeft een aantal van de meest indrukwekkende, veeleisende en ontspannende MTB-routes wat van dit eiland één van de populairste bestemmingen maakt voor wie wil mountainbiken.

 Bekijk hier ons aanbod en wij zorgen ervoor dat uw volgende MTB-vakantie een ervaring wordt om nooit te vergeten.  

 

Mountainbike Paguera

Mountainbiken Paguera: Hier zijn zowel het landschap als de route profielen zeer divers en gevarieerd, van vlakke tot bergachtige topografie. 

 

Mountainbike vakanties Can Picafort

Mountainbiken Can Picafort:  in de buurt van Alcudia in het noorden van Mallorca is een populaire fietsbestemming. Van vrij gemakkelijke routes  tot meer uitdagende ritten, iedereen komt hier aan zijn trekken. Rij langs prachtige landschappen en geniet van het avontuur.

 

Mountainbike vakanties

MTB Mallorca Tramuntana 4 Stadia

Geniet van een route vol contrasten, waar de zee en de bergen elkaar de hand rijken.

4 Stadia: Palma, Lluc, Deià, Port d'Andratx

 

MTB Mallorca 5 Stadia

Geniet van een route vol contrasten, waar de zee en de bergen elkaar de hand rijken.

5 Stadia: Palma, Lluc, Deià, Estellencs, Port d'Andratx

 

MTB Mallorca 6 Stadia

Geniet van een route vol contrasten, waar de zee en de bergen elkaar de hand rijken. 6 Stadia: Palma, Lluc, Port Pollença, Alcúdia, Port Sóller, Port d'Andratx,