bekijk ons aanbod

Sportreizen

Voetbal

Sportreizen

Tennis

Sportreizen

Formule I

Moto GP

Wielrennen

US Sports

Atletiek

Golf

Voetbal

Sport is passie, Sport is een belevenis... Net dat laatste kan Travel2Sports jou bezorgen. Wij zorgen ervoor dat je iets unieks beleeft. Wij reserveren voor jou trips naar de grootste voetbalploegen in Europa: FC Barcelona, Chelsea FC, AC Milan, Liverpool, Bayern Munchen, Real Madrid, PSG, Manchester United...Transport, hotelovernachtingen, tickets, eventuele excursies: voor alles kan gezorgd worden. Wij bieden pakketten aan voor ieders budget.

Tennis

Beleef live wedstrijden zoals de grote Grand Slams als VIP met één van onze Hospitality pakketten. Wimbledon, Roland Garros of US Open? Aan u de keuze!

Formule I

Manoeuvres, crashes, spektakel,… Onze Formule 1 aanbiedingen laten u zeker niet onbewogen.

Travel2Sports Ticket Garantie  -  Bewonder LIVE uw F1 helden - • Centraal gelegen hotels met alle nodige comfort.

Moto GP

Reis met Travel2Sports naar de Moto GP en beleef er een spannende en spektakelrijke wedstrijd! Boek nu uw pakket voor de seizoensafsluitende Moto GP en maak de kroning van de nieuwe wereldkampioen LIVE mee!

Wielrennen

Beleef de mooiste wielerklassiekers LIVE zoals de start van de Ronde van Frankrijk, de .....

US Sports

Altijd al gedroomd om een NFL-match LIVE te zien of misschien om eens te genieten van een NBA wedstrijd gepaard met de typische Amerikaanse sfeer? Bij Travel2Sports is dat altijd mogelijk.

Atletiek

Atletiekwedstrijden zijn een echte belevenis en spannend tot de laatste seconde. Transport, hotelovernachtingen, tickets, eventuele excursies: voor alles kan gezorgd worden. Travel2Sports biedt pakketten aan voor ieders budget.

Golf

Travel2Sports heeft al talloze jaren ervaring in het organiseren van reizen naar zowel kleinschalige als grootschalige publieke golfevenementen. Boek hier uw tickets en wij regelen alles voor u. Transport, hotel en toegangstickets.

Waarom Travel2Sports?

GESELECTEERDE HOTELS

Wij kiezen altijd voor *** of **** hotels in het centrum van de speelstad. Je voetbal- of andere sportevent is immers vaak ook een citytrip. Wij zorgen dat je naast de sportwedstrijd ook de stad kunt bezoeken. Naast de aangeboden hotels kunnen wij op aanvraag ook andere hotels aanbieden.

TICKETS – ZITPLAATSEN

Wij garanderen je bij reservatie dat je zeker tickets hebt voor de door jou gekozen wedstrijd. Bij reservaties voor 2 personen zit je gegarandeerd naast elkaar. Vanaf 3 personen doen wij ons best om je naast, of zo dicht mogelijk bij elkaar te plaatsen. 

OFFICIELE REISPARTNER

Travel2Sport is ‘Official Hotel Hospitality Agent’  of Chelsea FC & ‘Officiële Reispartner van Club Brugge’. Daarnaast zijn wij lid van de ISTAA & VVR.

ERVARING

 De medewerkers van Travel2Sports hebben elk meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van reizen naar sportwedstrijden.

Wij weten wat u van uw trip verlangt en wij zorgen er dan ook voor!

 

#RightInTheAction

Onze klanten beleven dat unieke gevoel van #WeWereThere bij die topmatch of die spannende race. Welke sport u ook gaat bekijken, u bent bij ons altijd #RightInTheAction.

Service

We streven ernaar dat elke klant tevreden terugblikt op zijn Travel2Sports reis. Samen met de medewerkers van uw reisbureau, zorgen we voor dat tikkeltje meer met onze deskundige en persoonlijke service!

FOLLOW US

Leopoldlaan 22 - 8430 Middelkerke

  • Tel. +32 (0)59 41 46 02
  • info@travel2sports.be

 

ONZE BROCHURE