Bekijk onze supportersreizen

Sportreizen

Voetbal

Sportreizen

Tennis

Basketbal

Formule 1

Moto GP

Wielrennen & Veldrijden

NFL - NBA

Rugby

Golf

Bekijk onze actieve sportvakanties

Waarom Travel2Sports?

CENTRAAL GELEGEN HOTELS

Sportreizen

Wij kiezen altijd kwaliteitsvolle hotels in het centrum van de speelstad. Naast het bijwonen van  een voetbalmatch of ander sport- evenement bezoek je immers ook de stad. Naast de aangeboden hotels kunnen wij op aanvraag ook andere hotels aanbieden.

TICKETS – ZITPLAATSEN

Wij garanderen je bij reservatie dat je zeker tickets hebt voor de door jou gekozen wedstrijd. Bij reservaties voor 2 personen zit je gegarandeerd naast of bij elkaar. Bij veel sportwedstrijden kunnen we ook grotere groepen of groepjes bij elkaar plaatsen!

VIA JE REISBUREAU

Travel2Sports werkt samen met alle erkende reiskantoren in België en Nederland.  Zij zijn onze partners waar je je sportreizen kunt reserveren. Op die manier ben je zeker van kwaliteitsvol advies en bijhorende service!

ERVARING

Sportreizen

De medewerkers van Travel2Sports hebben elk meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van reizen naar sportwedstrijden.

Wij weten wat u van uw trip verlangt en wij zorgen er dan ook voor!

#Right In The Action

Sportreizen

 

Onze klanten beleven dat unieke gevoel van #WeWereThere bij die topmatch of die spannende race. Welke sport u ook gaat bekijken, u bent bij ons altijd #RightInTheAction.

Service

Sportreizen

 

We streven ernaar dat elke klant tevreden terugblikt op zijn Travel2Sports Experience. Samen met de medewerkers van je reisbureau, zorgen we voor dat tikkeltje meer met onze deskundige en persoonlijke service!

CONTACT

Tamariskenlaan 12

8430 Middelkerke

Tel. +32 (0)59 41 46 02

Email: info@travel2sports.be

          

ONZE BROCHURE