Voetbalreizen Italië

AC Milan

Na enkele mindere jaren wil AC Milan opnieuw volop meestrijden voor de Scudetto, de Italiaanse landstitel. Lukt het hen dit seizoen? Beleef Italiaans topvoetbal LIVE in San Siro!

 

 

Voetbalreizen Italië

 

AS Roma

AS Roma strijdt elk seizoen mee voor de titel in de Serie A, maar het lukt hen maar niet om de titel te pakken. Misschien dit seizoen? Combineer een citytrip naar Rome met een wedstrijd in het Stadio Olimpico!

 

 

Voetbalreizen Italië

Lazio Roma

Lazio Roma is een traditieclub die elk jaar meestrijdt voor de Europese plaatsen. Met Jordan Lukaku speelt er zelfs een Rode Duivel! Combineer een citytrip naar Rome met een wedstrijd in het Stadio Olimpico!

 

Voetbalreizen Italië

Inter Milan

Inter Milaan wil dit seizoen weer volop meestrijden voor de Champions League plaatsen. Combineer een citytrip naar Milaan met een pot Italiaans voetbal in het Stadio Guiseppe Meazza!

 

 

Voetbalreizen Italië

Napoli

Dries Mertens was afgelopen seizoen de ster van Napoli en werd bijna Italiaans topschutter. Doen ze dit seizoen echt meer voor de titel? Boek nu je Napoli Package en beleef een mooie trip naar het zuiden van Italië!

 
Voetbalreizen Italië

Juventus

Juventus Turijn is de laatste jaren de te kloppen ploeg in Italië. Zullen ze er ook dit jaar in slagen om de Scudetto binnen te halen? Wil je toppers als Buffon & Higuain en nog zoveel meer LIVE aan het werk zien? Boek dan nu je trip naar een thuismatch van de 'Oude Dame' !

 

 

Voetbalreizen Italië