Engeland

Engeland

Arsenal

Arsenal

Het Emirates Stadium is één van de meest imposante stadions in Europa. Een must voor elke voetballiefhebber! Schreeuw samen met de 60.000 enthousiaste supporters de ‘Gunners’ naar de overwinning!

Lees meer
Chelsea

Chelsea

Ga op citytrip naar het bruisende Londen en proef tegelijk van de unieke sfeer op Stamford Bridge! Dit stadion ademt pure voetbalemotie uit! Geniet van het topvoetbal van de jeugdige bende van manager Frank Lampard. Grijp je kans en beleef Engels Topvoetbal live!

Lees meer
Tottenham

Tottenham

Het gloednieuwe stadion van Tottenham, 'New White Hart Lane' opende in 2019 zijn deuren en is een echt pareltje geworden. Beleef nu een match van de Spurs live in dit prachtige stadion!

Lees meer
West Ham

West Ham

West Ham speelt zijn thuiswedstrijden in het Olympisch Stadion in Oost Londen. Geniet nu van een live wedstrijd met Travel2Sports!

Lees meer
Manchester City

Manchester City

Ga naar Manchester en geniet in het mooie Etihad Stadium van het voetbal van coach Pep Guardiola. Met sterren zoals Aguero, Sterling en onze Kevin De Bruyne staat er heel wat kwaliteit op het veld. Ontdek onze Manchester City Packages!

Lees meer
Manchester United

Manchester United

Manchester United kende de laatste jaren moeilijke seizoenen. Kunnen ze dit seizoen opnieuw meedoen voor de landstitel? Beleef een match van de 'Reds' live in het Theatre of Dreams!

Lees meer
Liverpool

Liverpool

"You'll never walk alone" wordt voor aanvang van elke thuiswedstrijd door alle Liverpool supporters luidkeels meegezongen. Telkens weer een kippenvelmoment! Anfield Road is dan ook één van de meest mythische stadions ter wereld, een must voor elk voetbalsupporter!

Lees meer
Everton

Everton

Everton is al jaren een stabiele subtopper in Engeland die elk jaar meestrijdt om de Europese plaatsen. Zal de club van Carlo Ancelotti er dit jaar in slagen zich te plaatsen voor Europees voetbal?

Lees meer
Newcastle United

Newcastle United

Newcastle United is een gevestigde naam in het Engels voetbal. Alhoewel ze de laatste jaren geen successen meer hadden, blijft het stadion toch steeds goed gevuld! Beleef een match live in St James Park!

Lees meer
Crystal Palace

Crystal Palace

Crystal Palace, met zijn typisch Engels stadion, is een ploeg uit Londen die de laatste jaren steeds minder moeite heeft om zich te handhaven in de Premier League. Kunnen Benteke en co ook nu weer een zorgeloos seizoen spelen?

Lees meer
Watford

Watford

Watford, de club uit één van de voorsteden van Londen zal het ook dit seizoen niet makkelijk hebben om zich te handhaven in de Premier League. Of verrassen ze ons? Beleef een match live op Vicarage Road!

Lees meer