Fietsvakanties in groep

Wat mag u verwachten van onze groepsreizen?

Eigen professionele begeleiding

Onze begeleiders maken van uw fietsvakantie net dat ietsje meer! Fietsen is echt een passie voor onze begeleiders. Het team heeft al vele jaren ervaring opgedaan in het begeleiden van fietsgroepen en het uitstippelen van parcours.

Degelijke huurfiets of eigen fiets

Bij ons fietst u met uw eigen fiets of u huurt tegen uiterst voordelige voorwaarden een degelijke recreanten- of racefiets. Dankzij het uitgebreide aanbod kiest u de fiets die het beste bij u past.

Een volledig pakket

Onze fietsvakanties zijn volledig. In al onze pakketten zijn vluchten, hotel, maaltijden (half pension of all in), transfers en een uitgebreid fietspakket inbegrepen.

Verschillende niveaus

Iedereen, van fanatieke of rustige recreatieve fietser tot niet-fietser komt aan zijn trekken. We fietsen in verschillende groepen, aangepast aan uw niveau op een zeer afwisselende parcours. U kan er ook gewoon genieten van het strand, de winkeltjes, terrasjes... Iedereen is meer dan welkom!

All in formules

Onze fietsvakanties, dat is puur genieten. Door de verschillende uniek uitgewerkte formules hebben wij voor elk wat wils. Travel2Sports zorgt voor uw vlucht, uw verblijf in kwalitatieve hotels met aangepaste fietsinfrastructuur, een uitgebreid fietspakket met eigen professionele begeleiding.

Uitgebreid fietspakket

Per week voorzien we 5 fietstochten waarvan 2 langere tochten. Om uw energiebehoefte op peil te houden zorgen we, in samenwerking met 3Action, voor een gevulde drinkbus en enkele energierijke repen.

Mallorca - Hotel HM Gran Fiesta****

Hotel HM Gran Fiesta**** is prachtig gelegen aan het strand en de wandelpromenade van Playa de Palma. Gratis sauna en bubbelbad, binnen- en buitenzwembad. Extra troeven zijn de mooie rooftop bar met zicht op zee en de verfijnde keuken.

Lire la suite

Mallorca - Hotel Playa***

Hotel Playa *** in Ca'n Pastilla ligt vlak aan het strand en beschikt over een ruim zonneterras met een prachtig uitzicht op zee. De kamers voldoen aan alle normen en de service is uitstekend. Bovendien heeft het hotel een eigen fietskelder.

Lire la suite