Fietsvakanties in groep

Zuid-Mallorca - Hotel Eden Playa***

Hotel Eden Playa *** in Ca'n Pastilla ligt vlak aan het strand en beschikt over een ruim zonneterras met een prachtig uitzicht op zee. De kamers voldoen aan alle normen en de service is uitstekend. Bovendien heeft het hotel een eigen fietskelder.

Lees meer

Zuid-Mallorca - Hotel HM Gran Fiesta****

Hotel HM Gran Fiesta**** is prachtig gelegen aan het strand en de wandelpromenade van Playa de Palma. Gratis sauna en bubbelbad, binnen- en buitenzwembad. Extra troeven zijn de mooie rooftop bar met zicht op zee en de verfijnde keuken.

Lees meer

Noord-Mallorca - Grupotel Amapola***

Grupotel Amapola ligt nabij het centrum van Playa de Muro, dichtbij Alcudia in het noorden van Mallorca. Het ligt op wandel afstand van het strand en biedt tevens All-Inclusive aan. De fietstours ter plaatse gebeuren onder anderstalige begeleiding.

Lees meer

Noord-Mallorca - Grupotel Los Principes****

Grupotel Los Principes ligt nabij het centrum van Playa de Muro. Het heeft een mooi uitzicht op het strand Playa de Muro en de baai van Alcúdia. De fietstours ter plaatse gebeuren onder anderstalige begeleiding.

Lees meer

Wat mag u verwachten van onze groepsreizen?

Eigen professionele begeleiding

Onze begeleiders maken van uw fietsvakantie net dat ietsje meer! Fietsen is echt een passie voor onze begeleiders. Het team heeft al vele jaren ervaring opgedaan in het begeleiden van fietsgroepen en het uitstippelen van parcours.

Degelijke huurfiets of eigen fiets

Bij ons fietst u met uw eigen fiets of u huurt tegen uiterst voordelige voorwaarden een degelijke recreanten- of racefiets. Dankzij het uitgebreide aanbod kiest u de fiets die het beste bij u past.

Een volledig pakket

Onze fietsvakanties zijn volledig. In al onze pakketten zijn vluchten, hotel, maaltijden, transfers en een uitgebreid fietspakket inbegrepen.

Verschillende niveaus

Iedereen, van fanatieke of rustige recreatieve fietser tot niet-fietser komt aan zijn trekken. We fietsen in verschillende groepen, aangepast aan uw niveau op een zeer afwisselende parcours. U kan er ook gewoon genieten van het strand, de winkeltjes, terrasjes... Iedereen is meer dan welkom!

Uitgebreid fietspakket

Per week voorzien we 5 fietstochten waarvan 2 langere tochten. Om uw energiebehoefte op peil te houden zorgen we, in samenwerking met 3Action, voor een gevulde drinkbus en enkele energierijke repen.