Italië : Serie A

AC Milan

Als uittredend kampioen, wil AC Milan dit seizoen opnieuw volop meestrijden voor de Scudetto. Beleef Italiaans topvoetbal live in San Siro!

Lees meer

Inter Milan

Inter Milan werd afgelopen seizoen 2e in de Italiaanse competitie, na stadsrivaal AC Milan. Spelen ze dit jaar, door de terugkeer van Lukaku, opnieuw kampioen? Beleef het live in het Giuseppe Meazza Stadion in Milaan!

Lees meer

Juventus

Juventus Turijn wil dit jaar absoluut opnieuw meedoen voor de titel in Italië. Beleef een thuismatch van de 'Oude Dame' live!

Lees meer

AS Roma

AS Roma wil elk seizoen meestrijden voor de titel in de Serie A, maar de laatste jaren schoten ze duidelijk te kort. Lukt het Mourinho dit seizoen om écht mee te doen tot het einde? Combineer een citytrip naar Rome met een wedstrijd in het Stadio Olimpico!

Lees meer

Lazio Roma

Lazio Roma is een traditieclub die elk jaar meestrijdt voor de Europese plaatsen. Combineer een citytrip naar Rome met een wedstrijd in het Stadio Olimpico.

Lees meer

Napoli

Kan Napoli opnieuw meedoen voor de landstitel? Boek nu je Napoli Package en beleef een mooie trip naar het zuiden van Italië!

Lees meer