Engeland : Premier League

Arsenal

Het Emirates Stadium is één van de meest imposante stadions in Europa. Een must voor elke voetballiefhebber! Schreeuw samen met de 60.000 enthousiaste supporters de ‘Gunners’ naar de overwinning!

Lees meer

Chelsea

Ga op citytrip naar het bruisende Londen en proef tegelijk van de unieke sfeer op Stamford Bridge! Dit stadion ademt pure voetbalemotie uit! Grijp je kans beleef Engels voetbal live!

Lees meer

Tottenham

Het stadion van Tottenham, 'New White Hart Lane' opende in 2019 zijn deuren en is een echt pareltje. Beleef nu een match van de Spurs live in dit prachtige stadion!

Lees meer

West Ham

West Ham speelt zijn thuiswedstrijden in het Olympisch Stadion in Oost Londen. Geniet nu van een live wedstrijd met Travel2Sports!

Lees meer

Manchester City

Ga naar Manchester en geniet in het mooie Etihad Stadium van het voetbal van coach Pep Guardiola. Met sterren zoals Haaland, Grealish en onze Kevin De Bruyne staat er heel wat kwaliteit op het veld. Ontdek onze Manchester City Packages!

Lees meer

Manchester United

Manchester United werd vorig seizoen 4e in de Premier League. Kunnen ze dit seizoen eindelijk opnieuw meedoen voor de titel? Beleef een match van de 'Reds' live in het Theatre of Dreams!

Lees meer

Liverpool

"You'll never walk alone" wordt voor aanvang van elke thuiswedstrijd door alle Liverpool supporters luidkeels meegezongen. Telkens weer een kippenvelmoment! Anfield Road is dan ook één van de meest mythische stadions ter wereld, een must voor elk voetbalsupporter!

Lees meer

Everton

Everton moest vorig seizoen tot op de laatste speeldag vechten voor het behoud in de Premier League. Doen ze dit seizoen beter?

Lees meer

Crystal Palace

Crystal Palace, met zijn typisch Engels stadion, is een ploeg uit Londen die de laatste jaren steeds minder moeite heeft om zich te handhaven in de Premier League. Beleef een match live in Selhurst Park!

Lees meer

Fulham

Fulham speelt zijn thuiswedstrijden in het gezellige Craven Cottage Stadion in West Londen. Geniet nu van een live wedstrijd met Travel2Sports!

Lees meer