Engeland : Premier League

Arsenal

Het Emirates Stadium is één van de meest imposante stadions in Europa. Een must voor elke voetballiefhebber! Schreeuw samen met de 60.000 enthousiaste supporters de ‘Gunners’ naar de overwinning!

Lees meer

Chelsea

Ga op citytrip naar het bruisende Londen en proef tegelijk van de unieke sfeer op Stamford Bridge! Dit stadion ademt pure voetbalemotie uit! Geniet van het topvoetbal van manager Thomas Tuchel. Grijp je kans en zie Romelu Lukaku live aan het werk!

Lees meer

Tottenham

Het gloednieuwe stadion van Tottenham, 'New White Hart Lane' opende in 2019 zijn deuren en is een echt pareltje geworden. Beleef nu een match van de Spurs live in dit prachtige stadion!

Lees meer

West Ham

West Ham speelt zijn thuiswedstrijden in het Olympisch Stadion in Oost Londen. Geniet nu van een live wedstrijd met Travel2Sports!

Lees meer

Manchester City

Ga naar Manchester en geniet in het mooie Etihad Stadium van het voetbal van coach Pep Guardiola. Met sterren zoals Grealish, Sterling en onze Kevin De Bruyne staat er heel wat kwaliteit op het veld. Ontdek onze Manchester City Packages!

Lees meer

Manchester United

Manchester United werd vorig seizoen knap 2e in de Premier League. Kunnen ze dit seizoen, met de komst van Ronaldo eindelijk opnieuw kampioen worden? Beleef een match van de 'Reds' live in het Theatre of Dreams!

Lees meer

Liverpool

"You'll never walk alone" wordt voor aanvang van elke thuiswedstrijd door alle Liverpool supporters luidkeels meegezongen. Telkens weer een kippenvelmoment! Anfield Road is dan ook één van de meest mythische stadions ter wereld, een must voor elk voetbalsupporter!

Lees meer

Everton

Everton is al jaren een stabiele subtopper in Engeland die elk jaar meestrijdt om de Europese plaatsen. Zal de nieuwe manager, Rafa Benitez er dit jaar in slagen om de club te plaatsen voor Europees voetbal?

Lees meer

Newcastle United

Newcastle United is een gevestigde naam in het Engels voetbal. Alhoewel ze de laatste jaren geen successen meer hadden, blijft het stadion toch steeds goed gevuld! Beleef een match live in St James Park!

Lees meer

Crystal Palace

Crystal Palace, met zijn typisch Engels stadion, is een ploeg uit Londen die de laatste jaren steeds minder moeite heeft om zich te handhaven in de Premier League. Kunnen Benteke en co ook nu weer een zorgeloos seizoen spelen?

Lees meer

Watford

Watford, de club uit één van de voorsteden van Londen zal het ook dit seizoen niet makkelijk hebben om zich te handhaven in de Premier League. Of verrassen ze ons? Beleef een match live op Vicarage Road!

Lees meer