Over ons

Wie zijn we?

Travel2Sports is een 100 % Belgische touroperator, gespecialiseerd in het organiseren van trips naar sportwedstrijden en in actieve sportreizen zowel op individuele als op groepsbasis.

In ons aanbod aan supportersreizen kun je verschillende sporttakken terugvinden: voetbal, Formule 1, basketbal, tennis, rugby, Moto GP, wielrennen, hockey…
Wij brengen sportliefhebbers naar het sportevenement van hun dromen.
Bedrijven & verenigingen kunnen eveneens bij ons terecht voor het plannen en uitwerken van hun incentives naar diverse sportwedstrijden in het buitenland.

Naast reizen naar sportwedstrijden hebben we ook een ruim aanbod aan actieve sportvakanties. Zo bieden we fietsreizen aan naar Spanje (Mallorca, Costa Blanca, Tenerife, Lanzarote, Gran Canaria...), Mountainbike vakanties naar Spanje & Italië, Gran Fondo's en zelfs fietsreizen in Afrika!

Bij vragen over ons aanbod, aarzel niet om je reisagentschap of ons te contacteren!

Onze sterke punten zijn:

  • Diversiteit in aanbod
  • Familiebedrijf
  • Professionalisme
  • Sinds 2005 actief als Sport Touroperator
  • Flexibiliteit
  • Samenwerking met alle erkende reiskantoren

Lid van ISTAA:


De International Sports Travel Agencies Association (ISTAA) werd in juni 2009 opgericht en heeft als doel het imago van sportevenementen te versterken, gaststeden als aantrekkelijke reisbestemmingen te promoten en investeringen in het sporttoerisme wereldwijd te bevorderen. De ISTAA leden zijn afgevaardigden van sportreisorganisaties, evenementenbureaus en andere professionals uit de (sport/toeristische) branche. Travel2Sports is als actief lid sinds het begin aangesloten. Alleen gerenommeerde partijen die officieel partner zijn van een voetbalclub of sportbond worden toegelaten.

Reispartner van The Belgian Cats & The Belgian Lions:


Travel2Sports is trotse Reispartner van de Belgische Nationale Basketbalploeg Vrouwen & heren (zowel The Belgian Cats, The Belgian Lions, alsook de diverse Nationale jeugdploegen)

Bedrijfsinfo:


Travel2Sports is een merknaam van Westana BVBA
Tamariskenlaan 12, 8430 Middelkerke, België
Ondernemingsnummer BE0478213760
RPR Oostende

Travel2sports erkent de bevoegdheid en Algemene Voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen

Insolventieverzekering en verzekering burgerlijke aansprakelijkheid reisonderneming onderschreven bij MS Amlin Insurance SE.

Lid van VVR(O), Vereniging Vlaamse Reisbureaus, Koningin Astridlaan 29/0001, 8200 Brugge