Italië

Italië

Inter Milan

Inter Milan, met een beresterke Romelu Lukaku, was afgelopen seizoen één van de grote uitdagers van Juventus voor de landstitel. Kunnen ze dit seizoen wel de macht grijpen? Beleef het live in het Giuseppe Meazza Stadion in Milaan!

Lees meer

AC Milan

Na enkele mindere jaren wil AC Milan opnieuw volop meestrijden voor de Scudetto, de Italiaanse landstitel. Lukt het hen dit seizoen? Beleef Italiaans topvoetbal LIVE in San Siro!

Lees meer

Juventus

Juventus Turijn is de laatste jaren de te kloppen ploeg in Italië. Zullen ze er ook dit jaar in slagen om de Scudetto binnen te halen? Wil je toppers als Ronaldo & Dybala en nog zoveel meer LIVE aan het werk zien? Boek dan nu je trip naar een thuismatch van de 'Oude Dame' !

Lees meer

Napoli

Kan Napoli opnieuw echt meedoen voor de landstitel? Dries Mertens is er nog steeds en wil dit seizoen echt weer het verschil maken. Boek nu je Napoli Package en beleef een mooie trip naar het zuiden van Italië!

Lees meer

AS Roma

AS Roma wil elk seizoen meestrijden voor de titel in de Serie A, maar de laatste jaren schoten ze duidelijk te kort. Lukt het hen dit jaar om écht mee te doen tot het einde? Combineer een citytrip naar Rome met een wedstrijd in het Stadio Olimpico!

Lees meer

Lazio Roma

Lazio Roma is een traditieclub die elk jaar meestrijdt voor de Europese plaatsen. Vorig seizoen kwalificeerden ze zich zelfs voor de Champions League! Combineer een citytrip naar Rome met een wedstrijd in het Stadio Olimpico.

Lees meer